Lee Stuart vertrekt als hoofdredacteur State Magazine Lee Stuart vertrekt als hoofdredacteur State Magazine

Opvolger dinsdagavond bekend gemaakt op Lijn5

, Atze de Vrieze

Lee Stuart vertrekt als hoofdredacteur State Magazine

Opvolger dinsdagavond bekend gemaakt op Lijn5

Atze de Vrieze ,

Lee Stuart stopt als hoofdredacteur van State Magazine. Dat maakte hij maandagavond bekend via zijn Twitter. “Iedereen in de Hip Hop mag me trouwens unfollowen, ik heb opgezegd als hoofdredacteur van State”.

Opvolger dinsdagavond bekend gemaakt op Lijn5

Lee Stuart stopt als hoofdredacteur van State Magazine. Dat maakte hij maandagavond bekend via zijn Twitter. “Iedereen in de Hip Hop mag me trouwens unfollowen, ik heb opgezegd als hoofdredacteur van State”. De hoofdredacteur is op dit moment op vakantie en niet bereikbaar voor verdere toelichting. Ook op de redactie van het hiphopmagazine is niemand bereikbaar. Stuart was ruim twee jaar hoofdredacteur. Hij volgde in mei 2008 Job de Wit op. Zijn aantreden viel samen met de verhuizing van State naar BNN.

Lee Stuart gaf ook via Twitter aan dat een opvolger inmiddels gevonden is. “Goed nieuws by the way: er is een opvolger die ik persoonlijk erg hoog heb zitten. Je hoort morgen bij Wat Anders wie dat is.” Morgen is inmiddels vandaag. Wat Anders (met Venz en Jiggy Djé) wordt dinsdagavond tussen 20:00 en 22:00 uur uitgezonden op Lijn5.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12