Djef van Vliet nieuwe hoofdredacteur State Magazine Djef van Vliet nieuwe hoofdredacteur State Magazine

Boegbeeld FunX/Lijn5 volgt Lee Stuart op

, Atze de Vrieze

Djef van Vliet nieuwe hoofdredacteur State Magazine

Boegbeeld FunX/Lijn5 volgt Lee Stuart op

Atze de Vrieze ,

Djef van Vliet is de nieuwe hoofdredacteur van State Magazine. Hij volgt Lee Stuart op, die gisteravond al aankondigde te vertrekken. Van Vliet was de afgelopen jaren een van de drijvende krachten achter Lijn5, tegenwoordig onderdeel van FunX, en in die hoedanigheid goed bekend met de hiphopwereld.

Boegbeeld FunX/Lijn5 volgt Lee Stuart op

Djef van Vliet is de nieuwe hoofdredacteur van State Magazine. Hij volgt Lee Stuart op, die gisteravond al aankondigde te vertrekken. Van Vliet was de afgelopen jaren een van de drijvende krachten achter Lijn5, tegenwoordig onderdeel van FunX, en in die hoedanigheid goed bekend met de hiphopwereld. “Ik ben gisteren officieel begonnen”, vertelt Djef. “Ik zal aan de slag gaan als hoofdredacteur, met naast mij een vaste redacteur. Op dit moment zijn we met mensen in gesprek.” De nieuwe chef is al een paar weken aan de slag met de State Awards, de jaarlijkse awardshow, die ook dit jaar te zien zal zijn op 101.TV. 

De nieuwe hoofdredacteur hoopt de poel met betrokkenen uit te breiden. Op die manier wil hij nog nadrukkelijker op de Nederlandse scene zitten. “Ik heb al contact gehad met een aantal oudgedienden, maar vers bloed kunnen we ook zeker gebruiken. We moeten erbij zijn als er een clip geschoten wordt, we moeten unieke content maken. Er gebeurt ongelofelijk veel in de Nederlandse hiphop, ook buiten releases om. Dat kan ook: iedereen kent elkaar.”

Djef heeft een goed gevoel bij de samenwerking tussen State Magazine en omroep BNN. “BNN laat met 101Barz en de State Awards zien dat hiphop belangrijk is binnen het publieke bestel. State Magazine is altijd gemaakt voor en door enthousiastelingen uit de hiphopscene. Ik zie dat die behoefte er nog altijd is en ik hoop zowel makers als fans een kwalitatief hoogstaand platform te bieden waar zij hun stem kunnen laten horen.”

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12