Armin van Buuren en GroenLinks in debat over auteursrecht Armin van Buuren en GroenLinks in debat over auteursrecht

Ingelaste discussiemiddag tijdens Amsterdam Dance Event

, Sander Kerkhof

Armin van Buuren en GroenLinks in debat over auteursrecht

Ingelaste discussiemiddag tijdens Amsterdam Dance Event

Sander Kerkhof ,

Buma Cultuur organiseert tijdens ADE op vrijdag 22 oktober een ingelast debat over de schending van privacy en auteursrecht. Armin van Buuren gaat in debat met Judith Sargentini van GroenLinks en Hein van der Ree van Buma/Stemra.

Ingelaste discussiemiddag tijdens Amsterdam Dance Event

Buma Cultuur organiseert tijdens ADE op vrijdag 22 oktober een ingelast debat over de schending van privacy en auteursrecht. Armin van Buuren de discussie aan met Judith Sargentini van GroenLinks en Hein van der Ree van Buma/Stemra.

In het programma Kunstof haalde Armin Van Buuren eind september uit naar GroenLinks, dat fel gekant is tegen het Gallo rapport, waarin gepleit wordt voor strengere bescherming van intellectueel eigendom. Van Buuren zei in het programma graag de discussie aan te gaan met GroenLinks. “Ik vind dat ze onzin uitkramen. Ze hebben het alleen maar over privacy en gaan volstrekt voorbij aan het feit dat de bakker zijn brood moet verkopen”, aldus van Buuren in het programma.

Het debat wordt georganiseerd naar aanleiding van de reacties die het 3VOOR12 nieuwsbericht, met de quotes van Van Buuren uit het programma, opriep. Sargentini reageerde daarin alvast op de uitlatingen van Van Buuren en liet weten graag eens verder te praten.

Het debat wordt geleid door Werner Schlosser en vindt plaats in de persruimte van Hotel The Dylan in Amsterdam. De middag is alleen toegankelijk voor geaccrediteerde pers en genodigden.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12