Kyteman maakt soundtrack voor Koning van Katoren Kyteman maakt soundtrack voor Koning van Katoren

Al kan zijn manager dat nog niet bevestigen

, Casper Sikkema

Kyteman maakt soundtrack voor Koning van Katoren

Al kan zijn manager dat nog niet bevestigen

Casper Sikkema ,

Kyteman zal de soundtrack voor de verfilming van Koning van Katoren verzorgen. Producent Kees Kassander heeft dat donderdag gemeld. Kyteman zal ook een kleine rol in de speelfilm vervullen. Paula van der Oest regiseert de film die in 2011 moet uitkomen.

Al kan zijn manager dat nog niet bevestigen

Kyteman zal de soundtrack voor de verfilming van Koning van Katoren verzorgen. Producent Kees Kassander heeft dat donderdag gemeld. Kyteman zal ook een kleine rol in de speelfilm vervullen.  Paula van der Oest regiseert de film die in 2011 moet uitkomen.

De soundtrack voor Koning van Katoren is voor Kyteman het eerste grote project waar hij zich na het grote succes van het inmiddels opgeheven Kyteman’s Hiphop Orkest mee zal bezighouden. De Koning van Katoren is de verfilming van het gelijknamige boek van Jan Terlouw. Het jeugdboek gaat over de 17-jarige Stach wiens droom het is om de overleden koning van Katoren op te volgen. Zes zure ministers van het fantasieland zien weinig in dat idee en geven de jonge hoofdpersoon zeven onuitvoerbare opdrachten mee.

Martijn Lakemeier, bekend van Oorlogswinter, zal waarschijnlijk de hoofdrol spelen. Welke rol Kyteman krijgt is nog onbekend. Erik Benders, manager van Kyteman, kon zelfs nog niet bevestigen dat Kyteman aan de film zal meewerken. “In principe gaat het door, maar er moeten nog een aantal dingen worden besproken. Het lijkt Colin in ieder geval ontzettend leuk om te doen.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12