3VOOR12 Presenteert Sticks luistersessie 3VOOR12 Presenteert Sticks luistersessie

Wees de eerste die Alledaagse Waanzin samen met Sticks beluistert

, Erik Zwennes

3VOOR12 Presenteert Sticks luistersessie

Wees de eerste die Alledaagse Waanzin samen met Sticks beluistert

Erik Zwennes ,

3VOOR12 Presenteert op 9 juni een exclusieve luistersessie van het nieuwe soloalbum van Sticks. De plaat Alledaagse Waanzin verschijnt pas 18 juni, dus jij en een vriend of vriendin zijn de eersten die het album horen.

Wees de eerste die Alledaagse Waanzin samen met Sticks beluistert

3VOOR12 Presenteert op 9 juni een exclusieve luistersessie van het nieuwe soloalbum van Sticks. Op het hoofdkantoor van Top Notch kun jij samen met een vriend of vriendin en in bijzijn van Sticks en beatmaker A.R.T. het album Alledaagse Waanzin in zijn geheel beluisteren. Na afloop zal Sticks al je vragen over de plaat beantwoorden. Er is plek voor 60 fans: 30 winnaars en hun introducé. De winnaars krijgen ook het album thuisgestuurd.

“Het lijkt me heel tof om de plaat met fans te beluisteren nog voor hij in de winkels ligt,” vertelt Sticks. “Ik wilde dit samen met 3VOOR12 doen, omdat het een website is waar ik zelf graag kom. Natuurlijk ben ik bereid alle vragen over de plaat te beantwoorden. Samen met A.R.T. heb ik drie jaar aan de plaat gewerkt, we zijn er klaar voor om het nu te laten horen. Na de uitstapjes met New Cool Collective, Muppetstuff en L ´Abattoir heb ik enorm veel zin om gewoon weer een harde hiphopplaat te droppen; echte Zwolle shit.”

Sticks en A.R.T. hebben tot op de deadline van het label aan de plaat gewerkt. “We zijn perfectionisten. Ik ben heel blij dat het niet een heel zware plaat is geworden, ondanks mijn soms wat pessimistische aard. Uiteindelijk merkten we dat het een puzzel werd die zichzelf legde. Alledaagse Waanzin is een typisch Sticks album en ik ben misschien wel het meest trots op de titeltrack. Die gaat van de hak op de tak net zoals mijn gedachtegang, maar vormt toch een logisch verhaal.”

Maar hoe zorgen we nou dat we 60 echte fans selecteren? “We kunnen natuurlijk een onmogelijke vraag verzinnen,”lacht Sticks “maar het lijkt mij leuk als mensen een eigen waanzin moment beschrijven.” Kortom, om kans te maken op een plekje bij de luistersessie mail je ons een ervaring of anekdote rondom een Zwolle (Sticks, Opgezwolle, Fakkelbrigade) album. Mail naar 3voor12-prijsvraag@vpro.nl met als titel 'Luistersessie Sticks'. Je mail moet uiterlijk donderdag 3 juni binnen zijn.

Alle winnaars mogen iemand meenemen. De sessie vindt plaats in Baarn van 18:00 tot 20:00 uur. Zorg dat je je adresgegevens vermeldt zodat ook het album naar je kan worden opgestuurd.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12