3VOOR12 op Pinkpop met vernieuwde festivalsite 3VOOR12 op Pinkpop met vernieuwde festivalsite

We willen jouw bijdrage

, Atze de Vrieze

3VOOR12 op Pinkpop met vernieuwde festivalsite

We willen jouw bijdrage

Atze de Vrieze ,

Ook dit jaar rukt VPRO’s 3VOOR12 op 28, 29 en 30 mei uit naar Landgraaf om het Pinkpop festival op geheel eigen wijze te verslaan. Dit jaar met een nieuwe festivalsite.

We willen jouw bijdrage

Ook dit jaar rukt VPRO’s 3VOOR12 op 28, 29 en 30 mei uit naar Landgraaf om het Pinkpop festival op geheel eigen wijze te verslaan. Het festival krijgt de primeur van de vernieuwde 3VOOR12 festivalsite!

3VOOR12 VERSLAG
3VOOR12 is voor de 15de keer op Pinkpop met een volledige verslaggeving van de 41ste editie van het Limburgse festival. Verslaggevers en fotografen snellen drie dagen lang over het terrein om alle acts op de drie podia te recenseren, artiesten te interviewen en natuurlijk de welbekende Pinkpopsfeer te vangen. Gedurende het hele festival wordt zo in tekst, beeld  en geluid alles vastgelegd.

3VOOR12 MASH UP 2.0
Maar er is meer: 3VOOR12 gidst je langs de hoogtepunten van Pinkpop 2010, selecteert de spannendste foto's en video's, showt je tweets van publiek, artiesten en backstage geluksvogels en vangt samen met het publiek de vibe van het festival. 

Nooit werd er meer getwitterd, geblogd, foto's gepost, video- en audio-opnames gemaakt dan nu. Op Pinkpop zal dat niet anders zijn. Op de speciale, vernieuwde 3VOOR12 Pinkpop Mashup site kijk je de hele dag live naar optredens via de Live webcast uitzending en vind je concerten, recensies, sessies, video's, interviews, tweets en foto's van Pinkpop 2010. Van 3VOOR12, maar ook van het publiek zelf.  Doe mee met #pp10 of voeg de tag 'pinkpop' toe aan je Flickr foto, YouTube filmpje of tweet en je verschijnt automatisch op de festivalsite.

3VOOR12 TV WEBCAST/ DIGITAAL KANAAL Cultura24
Nieuw dit jaar is de samenwerking met Cultura24: op dit digitale themakanaal wordt het gros van de optredens live uitgezonden. Op zaterdag 29 en zondag 30 mei de hele dag van 13.00 tot 00.30 uur op Cultura24 en natuurlijk op de 3VOOR12 Pinkpop site. Voorafgaand aan het Pinkpopweekeinde warmt Cultura24 alvast op met de hele week concerten van Pinkpopartiesten als van Wolfmother, Yeasayer en John Mayer en een terugblik op Pinkpop dertig jaar terug.

FILM IT YOURSELF
Ook present op Pinkpop is het team van Film It Yourself (FIY), waarbij het publiek met eigen camera’s of mobiele telefoons de concerten op film vastlegt. Vorig jaar kende FIY een succesvolle proef in Landgraaf, toen het concert van sensatie Kyteman’s Hiphop orkest door het publiek werd gefilmd.  Het komende jaar wordt FIY verder uitgebouwd en worden nog meer concerten opgenomen. Ook op Pinkpop.

BUGS
De site is kakelvers en we werken nog aan wat schoonheidsfoutjes. Schrik dus niet van een paar bugs. Je kunt ze melden op 3VOOR12@vpro.nl.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12