Excelsior brengt vier albums uit in UK Excelsior brengt vier albums uit in UK

Moss, Anne Soldaat, El Pino en Tim Knol gaan voor de 360 graden

, Erik Zwennes

Excelsior brengt vier albums uit in UK

Moss, Anne Soldaat, El Pino en Tim Knol gaan voor de 360 graden

Erik Zwennes ,

Excelsior brengt dit jaar vier albums uit in Groot-Brittanniƫ via een nieuw contactpersoon. Er zijn afspraken met een labelmanager die via de firma Palace of Fine Arts de platen van Moss, Anne Soldaat, El Pino en Tim Knol in het bandjesland uitbrengt.

Moss, Anne Soldaat, El Pino en Tim Knol gaan voor de 360 graden

Excelsior brengt dit jaar vier albums uit in Groot-Brittannië via een nieuw contactpersoon. Er zijn afspraken met een labelmanager die via de firma Palace of Fine Arts de platen van Moss, Anne Soldaat, El Pino en Tim Knol in het bandjesland uitbrengt.

"Het is natuurlijk een lastige markt om je in de vechten," aldus Excelsior opperhoofd Ferry Roseboom. "We wilden het wel goed doen. Deze persoon zorgt voor de juiste promo, bij de juiste mensen en de juiste winkels. Zie het als een Excelsior-360 deal."

Het doel van de deal is heel simpel: aandacht. "Natuurlijk kun je via internet veel doen, maar het is nog steeds belangrijk dat je gewoon in de winkels ligt, dat mensen je kennen en dat je er shows kunt doen." Naar Anne Soldaat is al veel vraag vanuit Groot-Brittannië. Roseboom heeft de reservering van het fameuze Borderline-podium in Londen bijna rond. "Ook vanwege de Daryll-Ann achtergrond moet hij er een mooi aantal shows kunnen doen. Ik heb nog net niet de Hammersmith Apollo gereserveerd."

Excelsior presenteert zich zaterdagmiddag in de Silo in Groningen. De showcase met de uitgebreide stal kent nog een primeur: De Beans & Fatback-sessies van Lefties Soul Connection's Onno. Dit nieuwe project, wat pas in april verschijnt, is het resultaat van bijzondere sessies met diverse muzikanten. De tien sessies werden elke keer afgesloten met een godenmaal. Deze recepten zullen in een boekje samen met de plaat verschijnen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12