Hollandse Nieuwe: Het beste van 2010 Hollandse Nieuwe: Het beste van 2010

Hoogtepunten van een jaar vol Nederlands talent nu op de Luisterpaal

, Erik Zwennes & Ingmar Griffioen

Hollandse Nieuwe: Het beste van 2010

Hoogtepunten van een jaar vol Nederlands talent nu op de Luisterpaal

Erik Zwennes & Ingmar Griffioen ,

2010 was een mooi jaar voor de talentenpool van 3VOOR12. Hollandse Nieuwe leverde maar liefst elf compilaties af met daarop in totaal 227 artiesten. Om dit te vieren staan de uitblinkers nog één keer op de Luisterpaal. Beluister nu het beste van 2010.

Hoogtepunten van een jaar vol Nederlands talent nu op de Luisterpaal

2010 was een mooi jaar voor de talentenpool van 3VOOR12. Hollandse Nieuwe leverde maar liefst elf compilaties af met daarop in totaal 227 artiesten die alleen al via de site ruim honderdduizend maal beluisterd werden. Hollandse Nieuwe bundelde de krachten met de Popronde, bracht een fysieke compilatie uit, was met een eigen podium te vinden op festival Le Guess Who? en ga zo maar door. Om dit alles te vieren en nog even terug te kijken, hebben we de uitblinkers nog één keer gebundeld op de Luisterpaal.

Check nu Hollandse Nieuwe: Het beste van 2010.


Op 3 januari komt de veertiende Hollandse Nieuwe compilatie online en we gaan in 2011 graag verder met Hollandse Nieuwe. Dit kan alleen als er voldoende toffe, vernieuwende, en frisse demo's, EP's, linkjes en albums binnen komen. Maak of ken je muziek die het verdient gehoord te worden, stuur dan een exemplaar naar: VPRO/3VOOR12, Postbus 6, 1200 AA Hilversum, t.a.v. Hollandse Nieuwe. Of mail info en een downloadlink naar 3VOOR12@gmail.com.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12