VPRO’s Nederpopshow afterparty met Flinke Namen en Caro Emerald VPRO’s Nederpopshow afterparty met Flinke Namen en Caro Emerald

Reserveer nu voor de afterparty van 21 april

, Casper Sikkema

VPRO’s Nederpopshow afterparty met Flinke Namen en Caro Emerald

Reserveer nu voor de afterparty van 21 april

Casper Sikkema ,

Reserveer nu voor de laatste VPRO’s Nederpopshow afterparty met Flinke Namen en Caro Emerald.

Reserveer nu voor de afterparty van 21 april

Na het succesvolle feestje voor het vijftigjarige bestaan van de Nederlandse popmuziek vorig jaar, zet de VPRO nu met een serie van acht afleveringen de Nederlandse popmuziek opnieuw in de spotlight. Woensdag 21 April wordt alweer de laatste aflevering opgenomen. In die uitzending zal in een spannende ontknoping bekend worden wie zich dé Nederpopkenner mag noemen. Na een harde, maar rechtvaardige afvalrace zullen finalisten Dio en Peter Koelewijn bijgestaan door een deskundig team voor die eer gaan strijden. De live-artiesten zijn Caro Emerald en Flinke Namen, C-Mon & Kypski doen een mash-up met onder meer dj DNA, Tjeerd Bomhof en Dio.   

Op de afterparty staan Caro Emerald en Flinke Namen. Caro Emerald gaat hard. Zo hard dat ze zelfs de Pinkpop-directeur Jan Smeets zich genoodzaakt zag haar in een grotere tent en een prominentere locatie te programmeren. Als meest gedraaide Nederlandse artiest van 2009 op 3FM, winnaar van de Serious Talent Award en genomineerd voor drie 3FM Awards, heeft haar doorbraak Kyteman-achtige proporties aangenomen. De zonnige en naar de jaren vijftig teruggrijpende sound raakt in ieder geval een bijzonder goede snaar bij het Nederlandse publiek.

Ook het Amsterdamse Flinke Namen kon met hun debuutalbum Superstuntwerk gelijk op veel waardering rekenen. Niet gek: met Sef, Murph en MC Fit en dj Flexican mag Flinke Namen gerust een supergroep genoemd worden. Hits als Wolken en Als Zij Langsloopt, een goede live reputatie en een goed gevonden sound ergens tussen Dio en The Opposites katapulteerde Flinke Namen direct bij de voorhoede van de vaderlandse hiphop. 

Voor de televisieopnames zijn speciaal voor vrienden van 3VOOR12 een beperkt aantal gratis kaarten beschikbaar. Als die op zijn, kan je uiteraard via de website van VPRO’s Nederpopshow nog kaarten a €5,- per stuk te reserveren. De afterparty van de Nederpopshow is sowieso gratis. Je moet hier wel (tijdig) voor reserveren.

De deuren van TrouwAmsterdam gaan open om 18.30 uur.  De opnames voor de tv-uitzending beginnen om 20.00 uur. Belangrijk: kom op tijd. Laatkomers voor de opname van de uitzending komen er niet meer in. De afterparty (ca. 30 minuten per act) begint om 22.00 uur.

Let op: door te reserveren maar niet te komen, verlies je het recht om voor de volgende opnames te reserveren.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12