VPRO radioprogramma’s beschikbaar op iPhone/iPad VPRO radioprogramma’s beschikbaar op iPhone/iPad

Inclusief 3VOOR12 Draait, WHITENOISE, Viral Radio en Future Vintage

, Redactie 3VOOR12

VPRO radioprogramma’s beschikbaar op iPhone/iPad

Inclusief 3VOOR12 Draait, WHITENOISE, Viral Radio en Future Vintage

Redactie 3VOOR12 ,

De VPRO heeft voor iPhone gebruikers een speciale applicatie ontwikkeld om radioprogramma's en speciale audioseries on-demand te beluisteren. Uitgezonden programma's zijn via WiFi of onderweg via 3G op de iPhone af te spelen of tijdelijk op te slaan voor uitgesteld luisteren.

Inclusief 3VOOR12 Draait, WHITENOISE, Viral Radio en Future Vintage

De VPRO heeft voor iPhone gebruikers een speciale applicatie ontwikkeld om radioprogramma's en speciale audioseries on-demand te beluisteren. Uitgezonden programma's zijn via WiFi of onderweg via 3G op de iPhone of iPod Touch af te spelen of tijdelijk op te slaan voor uitgesteld luisteren.

De app biedt radio-uitzendingen on-demand aan op een overzichtelijke manier. Direct na uitzending zijn programma’s of radiodocumentaires via de app terug te beluisteren. Daarnaast is er een alfabetisch overzicht van alle VPRO radioprogramma’s en via het kopje 'Specials' is er een aantal bijzondere en actuele series zoals 1 Minuut, de Marathoninterviews, juweeltjes uit het VPRO Radio Archief en de audio-only versies van de TV-programma’s als Buitenhof, Vrije Geluiden en Boeken te beluisteren. Ook 3VOOR12 is goed vertegenwoordigd in de app, met podcasts van 3VOOR12 Draait, Dave Clarke's WHITENOISE, Viral Radio en Future Vintage. 

De app bevat social media tools en een webbrowser zodat er via kanalen als Twitter en Facebook snel informatie gedeeld kan worden. Daarnaast werkt de app op de iPad.
De VPRO Radio Gemist app is nu gratis beschikbaar in de Appstore via http://www.vpro.nl/radiogemist_itunes

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12