Opwarmen voor Roadburn met Shining, Enslaved, Brant Bjork, Jesu... Opwarmen voor Roadburn met Shining, Enslaved, Brant Bjork, Jesu...

Een duik in de 3VOOR12-archieven voor audio-sets

, Ingmar Griffioen

Opwarmen voor Roadburn met Shining, Enslaved, Brant Bjork, Jesu...

Een duik in de 3VOOR12-archieven voor audio-sets

Ingmar Griffioen ,

Vanaf donderdag kun je in Tilburg drie dagen terecht voor de betere stoner, psychedelica en doom op Roadburn 2010. 3VOOR12 maakt al sinds 2001 opnames op het festival en duikt voor deze editie graag in de audioarchieven. Opwarmen dus voor Roadburn 2010: met artist in residence Enslaved, Shining, Bohren und der Club of Gore, Jesu, Brant Bjork and the Bros en meer!

Een duik in de 3VOOR12-archieven voor audio-sets

Vanaf donderdag kun je in 013 en het Midi Theater in Tilburg drie dagen lang terecht voor de betere stoner, psychedelica en doom op Roadburn 2010. Zoals je in het interview met organisatoren Walter Hoeijmakers en Jurgen van der Brand kon lezen, maakt 3VOOR12 al sinds 2001 opnames op het festival. Voor deze editie duiken we graag in de audioarchieven. Opwarmen dus voor Roadburn 2010 met: artist in residence Enslaved, Shining, Bohren und der Club of Gore, Jesu, Brant Bjork and the Bros en meer!

De Roadburn-organisatie vraagt regelmatig artiesten terug, uit respect voor eerder bewezen diensten. Vandaar dat we je hier veertien oude Roadburn-sets kunnen aanbieden van artiesten die dit jaar weer op het programma staan. Van Firebird op Roadburn 2003 tot Brant Bjork in 2005 (niet voor niets is de ondertitel "De belichaming van stonerrock") en Bohren und der Club of Gore en Church Of Misery op Roadburn 2009.

Daarnaast nam 3VOOR12 op ZXZW 2008 de Noorse avant-garde jazzmetal band Shining op en vonden we een losse track van Sons Of Otis voor je. Je vindt de audiosets rechts. Waar en wanneer de artiesten dit jaar spelen, vind je in de tijdschema's:
- donderdag tot en met zaterdag
- Afterburner (zondag)

Lees ook het interview dat 3VOOR12 had met de sterke mannen achter Roadburn.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12