Melkweg vangt gestrande reizigers op met Electronation Volcanic Edition Melkweg vangt gestrande reizigers op met Electronation Volcanic Edition

Amsterdams podium zag vijf dj’s afzeggen

, Atze de Vrieze

Melkweg vangt gestrande reizigers op met Electronation Volcanic Edition

Amsterdams podium zag vijf dj’s afzeggen

Atze de Vrieze ,

Niet alleen vakantiegangers hebben te lijden onder de IJslandse aswolk. De Melkweg ziet vijf dj's afzeggen en maakt nu van de nood een deugd. Gestrande reizigers kunnen op vertoon van hun vliegticket gratis naar binnen.

Amsterdams podium zag vijf dj’s afzeggen

Niet alleen vakantiegangers hebben te lijden onder de IJslandse aswolk. Ook veel dj’s kunnen geen beroep doen op  hun vaste vervoermiddel. De Melkweg bijvoorbeeld had vanavond vijf dj’s op het programma staan die uit Engeland overgevlogen werden. Vier dubstep-dj’s voor Sonic Warfare in de kleine zaal, headliner Steve Lawler op Electronation in de Max. Het podium maakte van de nood een deugd en organiseert een Electronation Volcano Edition.

“Om van deze overmachtsituatie het beste te maken heeft het poppodium in Amsterdam, samen met feestorganisatie Electronation, besloten om een vervangend evenement te organiseren voor het Amsterdamse publiek EN voor iedereen die tegen zijn wil in Amsterdam gestrand is. De line-up is aangepast en aangevuld met de bekende Nederlandse dj Sander Kleinenberg”, vertelt Jon Heemsbergen van de Melkweg.

Gestrande reizigers kunnen hun vliegticket gebruiken als toegangsbewijs. “Reizigers die in het bezit zijn van een vliegticket van gisteren, vandaag of het komend weekend krijgen vanavond gratis toegang tot het feest, op vertoon van hun ticket aan de kassa van de Melkweg. Dit alles onder het motto: niemand kan er iets aan doen, laten we er samen het beste van maken!” Sonic Warfare wordt helemaal geschrapt. Bezoekers kunnen hun geld terug krijgen. Dat geldt ook voor Electronation-bezoekers die geen trek hebben in Sander Kleinenberg.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12