Aux Raus presenteert de 'Aux Raussie' Aux Raus presenteert de 'Aux Raussie'

Deze gabbers hebben eindelijk hun eigen Aussie

, Erik Zwennes

Aux Raus presenteert de 'Aux Raussie'

Deze gabbers hebben eindelijk hun eigen Aussie

Erik Zwennes ,

Gabberpunkduo Aux Raus heeft eindelijk een eigen outfit. Zoals echte gabbers betaamt zijn Bastiaan en Luuk vanaf nu voorzien van een eigen Aussie: de Aux Raussie. Bekijk hiernaast de eerste beelden van dit pak dat uiteraard is gefabriceerd door het Italiaanse sportmerk Australian.

Deze gabbers hebben eindelijk hun eigen Aussie

Gabberpunkduo Aux Raus heeft eindelijk een eigen outfit. Zoals echte gabbers betaamt zijn Bastiaan en Luuk vanaf nu voorzien van een eigen Aussie: de Aux Raussie. Bekijk hiernaast de eerste beelden van dit pak dat uiteraard is gefabriceerd door het Italiaanse sportmerk Australian. Op 7 mei vindt de officiële 'release' van het pak plaats in de Amsterdamse DEP. Er komen 75 outfits in de verkoop. Voor een echte Aus Raussie zal 400 euro neergelegd moeten worden.

Het idee voor de Aux Raussie komt van Gee, een van heren achter het Amsterdamse schoenenimperium Patta. Patta legde het idee neer bij Australian dat wel wat zag in het plan. Grafisch ontwerper Marco Sterk, die ook verantwoordelijk was voor de typografie van de laatste albumhoes, heeft dit beeld bewerkt tot een kledingontwerp. Het originele beeld van de hoes komt van een Australiër Dylan Martorell.

Ondertussen is de formatie hard aan het touren, staat de agenda vol tot september en zijn drie nummers van een derde plaat al af. Bastiaan: "Okay, misschien zijn er al wel zeven af, maar dan lijkt het of we al heel ver zijn. Er liggen twintig schetsen en pas na de zomer kunnen we er echt mee aan de slag." De twee verwachten begin 2011 een nieuw album te presenteren. Het idee is om vanaf dan alleen nog maar als Aux Raus Deluxe aan te treden. Dat wil zeggen: Aux Raus 2.0 met achtergrondsletjes De Bimbo's (van Malle Pietje), met een extra gitarist en, tijdens de laatste Noorderslageditie, een gastoptreden van cultartiest Dick El Demasiado.

Binnenkort geeft de Vlaamse Aux Raus dependance zijn eerste optreden. Zeer binnenkort zullen ook nieuwe dependances worden aangekondigd. Deze zomer zal een EP via een label in Duitsland uitkomen en daar is ook een tour aan gekoppeld. Ook gaan de heren naar Polen en Oekraïne. En dan hebben de heren ook nog een intro voor de nieuwe plaat van Malle Pietje & De Bimbo's gemaakt. Bastiaan: "Ik zing ook nog mee op een nummer. We gaan eigenlijk heel lekker zeg. Nu worden we ook nog rijk dankzij de Aux Raussies."

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12