De Staat waarschuwt voor secondary ticketing De Staat waarschuwt voor secondary ticketing

"Meestal nog gewoon kaarten te koop bij zaal"

, Erik Zwennes

De Staat waarschuwt voor secondary ticketing

"Meestal nog gewoon kaarten te koop bij zaal"

Erik Zwennes ,

De Staat is van mening dat niemand meer zou moeten betalen voor zijn of haar tickets dan de vastgestelde prijs. Zo laat de band weten via een persbericht op de eigen website.

"Meestal nog gewoon kaarten te koop bij zaal"

De Nijmeegse rockband en 3VOOR12AWARD winnaar De Staat is van mening dat niemand meer zou moeten betalen voor zijn of haar tickets dan de vastgestelde prijs. Zo laat de band weten via een persbericht op de eigen website.

“Deze prijs wordt in principe uitsluitend bepaald door de artiest in overleg met de organisator van het concert. Wij adviseren dan ook kaarten altijd via de officiële voorverkoop adressen aan te schaffen,” aldus het bericht op de site.

Torre Florim, voorman van de band, wond zich op over de prijzen die schimmige ticketbureaus vragen voor kaarten van zijn eigen shows. “Kijk een video van ons op Youtube en je wordt doodgegooid met banners voor die tickets. Als de shows nou uitverkocht waren, maar in de meeste gevallen kun je nog reguliere kaarten kopen voor rond de vijftien euro. Die bureaus vragen wel veertig euro. Blijkbaar kopen mensen ze, anders hadden die zaakjes geen geld voor de advertenties. Onzin!” De voorverkoop van de najaarstour loopt goed aldus Florim.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12