Veiling Wisseloord-apparatuur geannuleerd Veiling Wisseloord-apparatuur geannuleerd

Openstaande schuld aan Belastingdienst voldaan

, Ingmar Griffioen

Veiling Wisseloord-apparatuur geannuleerd

Openstaande schuld aan Belastingdienst voldaan

Ingmar Griffioen ,

De geplande executieverkoop van spullen van de Wisseloord Studio's gaat niet door nu de openstaande belastingschuld is voldaan. Vanochtend, donderdag 19 november, zou geluids- en muziekapparatuur van het vermaarde Hilversumse studiocomplex geveild worden in opdracht van de Belastingdienst Utrecht-Gooi.

Openstaande schuld aan Belastingdienst voldaan

De geplande executieverkoop van spullen van de Wisseloord Studio's gaat niet door nu de openstaande belastingschuld is voldaan. Vanochtend, donderdag 19 november, zou geluids- en muziekapparatuur van het vermaarde Hilversumse studiocomplex geveild worden in opdracht van de Belastingdienst Utrecht-Gooi. "Dat de executieverkoop is geannuleerd betekent dat we er uit zijn", zo bevestigt woordvoerder Sharon Bartels namens de Belastingdienst.

Vorige week liet een woordvoerder al weten dat veruit de meeste beslagleggingen niet uitmonden in een executieverkoop. Bartels, die niet inhoudelijk op individuele zaken mag ingaan, legt uit: "Wij hadden een vordering uitstaan, omdat er een belastingschuld betaald moest worden. Als dat niet lukt dan volgt er - na een heel traject - een executieverkoop." Die kan tot een minuut voor aanvang geannuleerd worden, als er betaald wordt. "In dit geval was dat gistermiddag al bekend." Met de betaling is de kous voor de Belastingdienst af. Niemand van Wisseloord was bereikbaar voor commentaar.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12