Club 3VOOR12 met The Hickey Underworld, Suimasen en The Temper Trap Club 3VOOR12 met The Hickey Underworld, Suimasen en The Temper Trap

Gastenlijst open vanaf donderdag 12 november 15.00 uur

, Tomas Delsing

Club 3VOOR12 met The Hickey Underworld, Suimasen en The Temper Trap

Gastenlijst open vanaf donderdag 12 november 15.00 uur

Tomas Delsing ,

Ondanks de drukke tijden, gaat Club 3VOOR12 onveranderd hard door: ook voor donderdag 19 november staat er weer een ijzersterke avond in het Amsterdamse Desmet op de rol met liveoptredens van The Temper Trap, The Hickey Underworld en Suimasen.

Gastenlijst open vanaf donderdag 12 november 15.00 uur

Club 3VOOR12 heeft drukke tijden achter de rug, maar is niet van plan om op zijn lauweren te gaan rusten. Dus staat er ook voor donderdag 19 november weer een ijzersterke avond op de rol met liveoptredens van The Temper Trap,  The Hickey Underworld en Suimasen.

Het Eindhovense trio Suimasen laat zich muzikaal nog het beste vangen in het hokje van de psychedelische postrock. Na een jarenlange stilte verscheen dit jaar dan eindelijk het derde album, getiteld Stay, dat overladen werd met lovende kritieken. Uiteraard betekent een nieuw album ook een reeks optredens door heel het land, waarbij de heren dus ook onze avond met een bezoekje vereren.

Wie het Vlaamse The Hickey Underworld wel eens op het podium heeft gezien, weet dat de reputatie van de band volkomen terecht is. Verwacht van dit Antwerpse kwartet een razende show op vol volume en hoge snelheid, voortgestuwd door een hondsdolle drummer en razende gitaren.

The Temper Trap houdt vanavond de eer hoog voor Australië, en zal dat als altijd doen met een groots opgezet en bombastisch geluid. Het debuutalbum Conditions, dat overigens geproduceerd werd door Jim Abbis (werkte eerder met de Arctic Monkeys), staat vol catchy poprock nummers waar verschillende grote Britse bands maar wat blij mee zouden zijn.

Als je deze avond in Desmet bij wilt wonen, kun je vanaf donderdag 12 november 15.00 uur intekenen op de daarvoor bestemde gastenlijst.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12