MOJO maakt tickets Lowlands en Pearl Jam ongeldig MOJO maakt tickets Lowlands en Pearl Jam ongeldig

Kaarten weer in de verkoop

, Atze de Vrieze

MOJO maakt tickets Lowlands en Pearl Jam ongeldig

Kaarten weer in de verkoop

Atze de Vrieze ,

MOJO Concerts heeft zijn eerst zwarthandelvangst gepresenteerd. De concertorganisator heeft 164 kaartjes voor Lowlands ongeldig gemaakt. Ook 62 Pearl Jam kaartjes zullen bij de ingang afgekeurd worden. De kaartjes werden verkocht door secondary ticketing shops. MOJO kondigde in april de maatregel aan tegen handelaren die tickets tegen woekerprijzen verkopen.

Kaarten weer in de verkoop

MOJO Concerts heeft zijn eerst zwarthandelvangst gepresenteerd. De concertorganisator heeft 164 kaartjes voor Lowlands ongeldig gemaakt. Ook 62 Pearl Jam kaartjes zullen bij de ingang afgekeurd worden. De kaartjes werden verkocht door secondary ticketing shops. MOJO kondigde in april de maatregel aan tegen handelaren die tickets tegen woekerprijzen verkopen. Die bureaus zijn het bedrijf al jaren een doorn in het oog, omdat ze volgens MOJO schaarste creëren.

Volgens festivaldirecteur Eric van Eerdenburg van Lowlands is het belangrijk de prijs redelijk te houden. “Ik realiseer me natuurlijk ook dat het Lowlandskaartje op dit moment veel meer waard is, alleen willen wij absoluut de prijs niet verhogen omdat wij het festival toegankelijk willen houden voor al onze Lowlands bezoekers, ook degenen die niet zoveel te besteden hebben.” 

De kaarten die geannuleerd worden zijn van 4 bedrijven (24hourtickets.nl, kaartverkoop.nl, 4alltickets.nl en tickets4events.nl). Op www.ticketsenconcertkaarten.nl staan alle nummers vermeld van kaarten die nu niet meer geldig zijn. Op deze site staat ook meer uitleg over zwarthandel en welke stappen de kopers kunnen ondernemen tegen de tickethandelaren. 

MOJO adviseert cliënten van 24hourtickets.nl, kaartverkoop.nl, 4alltickets.nl en tickets4events.nl contact te zoeken met deze tussenhandelaren en het geld terug te eisen aangezien de gekochte kaarten géén toegang geven tot het Lowlands festival of het concert van Pearl Jam. De kaartjes zijn inmiddels weer in de verkoop gegaan.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12