Dj Fokko Versloot overleden Dj Fokko Versloot overleden

Rotterdammer in zijn woning verongelukt

, Redactie 3VOOR12

Dj Fokko Versloot overleden

Rotterdammer in zijn woning verongelukt

Redactie 3VOOR12 ,

Dj Fokko Versloot is zaterdagmiddag bij een ongeluk overleden. Hij is in zijn woning in Rotterdam verongelukt na een epileptische aanval.

Rotterdammer in zijn woning verongelukt

Dj Fokko Versloot is zaterdagmiddag bij een ongeluk overleden. Hij is in zijn woning te Rotterdam door een glazen tafel gevallen, waarschijnlijk als gevolg van een epileptische aanval. Zo heeft zijn familie laten weten. De 26-jarige Versloot was dj en bracht sinds 2008 ook eigen producties uit. Hij haalde eveneens dat jaar de finale van de Grote Prijs.

Fokko Versloot stond vorige week zaterdag nog met zijn vaste partner Koen Lebens op het Awakenings Festival. Later deze zomer zou het duo nog op festivals Loveland en Dance Valley optreden. Versloot was ook actief als muziekjournalist, voor dancebladen APE en DJ Broadcast, en bij platenmaatschappij Cloud 9. Ook de Leidse studentenvereniging Augustinus, waarvan Versloot lid was, staat stil bij zijn overlijden.

Lovin' Lectro, het boekingskantoor van Fokko Versloot, en APE magazine, reageren aangeslagen. "Clichés als 'het heeft zo moeten zijn' gaan in dit geval niet op; wij zijn verdrietig, maar ook buitengewoon kwaad dat iemand als Fokko dit heeft moeten overkomen. Alsof het hart uit ons lijf is gerukt, zo voelt dat hier in Leiden."

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12