Dago Houben nieuwe directeur Eurosonic-Noorderslag Dago Houben nieuwe directeur Eurosonic-Noorderslag

Opvolger Frans Vreeke afkomstig van De Parade

, Atze de Vrieze

Dago Houben nieuwe directeur Eurosonic-Noorderslag

Opvolger Frans Vreeke afkomstig van De Parade

Atze de Vrieze ,

Festival Eurosonic-Noorderslag heeft een nieuwe algemeen directeur. Per 1 september volgt Dago Houben (1968) de vertrokken Frans Vreeke op. Houben werkte de laatste jaren als zakelijk leider van het reizende theaterfestival De Parade.

Opvolger Frans Vreeke afkomstig van De Parade

Festival Eurosonic-Noorderslag heeft een nieuwe algemeen directeur. Per 1 september volgt Dago Houben (1968) de vertrokken Frans Vreeke op. Houben werkte de laatste jaren als zakelijk leider van het reizende theaterfestival De Parade, waar hij eerder dit jaar afscheid nam. Daar hield zich vooral bezig met de professionalisering van de organisatie en sponsoring. Hetzelfde wordt bij Eurosonic Noorderslag van hem verwacht.

“Met zijn trackrecord lijkt Dago ons de juiste man om onze ambities te verwezenlijken en uitbouw van het evenement te realiseren”, aldus creatief directeur Peter Smidt. Festivalmanager Peter Sikkema sluit zich daarbij aan. “Dago Houben heeft een schat aan ervaring in de festivalwereld. Hij kan ons verder helpen met de professionalisering van het festival en het realiseren van onze ambities. De juiste man voor de volgende stap in de ontwikkeling van EuroSonic Noorderslag.”

Dago Houben zelf is nog niet beschikbaar voor een reactie. Hij wil zich in alle rust voorbereiden op zijn nieuwe functie. Het Eurosonic-Noorderslag festival vindt komend jaar plaats op 14, 15 en 16 januari in Groningen.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12