Champagne drinken met 50 Cent in Venray Champagne drinken met 50 Cent in Venray

“Al maak je als meisje wel meer kans om hem te ontmoeten”

, Fiona Fortuin

Champagne drinken met 50 Cent in Venray

“Al maak je als meisje wel meer kans om hem te ontmoeten”

Fiona Fortuin ,

Geen Heineken Music Hall, Ahoy of andere Randstedelijke locatie. 50 Cent speelt 22 augustus in club Zenith in Venray. De rapper ontmoeten behoort ook tot de mogelijkheden, als je een VIP kaartje koopt. "Al maak je als meisje meer om kans hem te spreken. Hij is toch een beetje een diva.”

“Al maak je als meisje wel meer kans om hem te ontmoeten”

Geen Heineken Music Hall, Ahoy of andere Randstedelijke locatie. 50 Cent speelt 22 augustus in club Zenith in Venray. Al komt de rapper wel op één voorwaarde opdagen: dat er die avond genoeg  mensen binnen zijn. Volgens organisator Michali Glaviris van MG-Events is dat geen probleem. “De kaartverkoop loopt niet als een trein, maar als een TGV.”

De rapper staat diezelfde dag op Pukkelpop, ’s avonds rijdt hij dan met zijn G-Unit vrienden richting Venray. In Limburg zal hij geen concert geven, maar een clubshow. “Dat betekent dat hij ongeveer 20 à 30 minuten zal optreden. Dat vonden we goed, maar dan wilden we wel graag dat hij daarna nog in het gebouw aanwezig zou zijn.” Daar ging het management mee akkoord. “Maar dan moest er wel een VIP ruimte komen, met champagne, waar hij met G-Unit kan zitten.”

Die VIP ruimte komt er en ook bezoekers kunnen daar een tafel krijgen. Uiteraard tegen betaling. Een tafel voor 4 personen met een fles gedistilleerd en frisdank kost 350 euro. Dan zit je dus in dezelfde ruimte als Fiddy, toch is het nog maar de vraag of je hem echt de hand kunt schudden. “Hij heeft zijn lijfwacht bij zich, daar moet je het eerst aan vragen. Als meisje heb je meer kans. Hij is toch een beetje een diva. Dat begrijp ik ook wel, met zo’n kapitaal.”

Omdat het optreden waarschijnlijk niet heel lang zal duren, is de prijs laag gehouden. Want hoef je niet zo nodig VIP, dan kost een kaartje 22,50 in de voorverkoop. “We willen niet als afzetters te boek staan. Het kan overigens nog wel zo zijn, dat 50 Cent langer speelt. Zijn management zei dat hij een persoon is die best eens langer op het podium blijft staan, als de sfeer er naar is. Maar ja, dat kunnen we niet hardop naar buiten brengen, want dat weet je niet zeker.”

Na de show zal de crew weer terug naar België rijden, waar ze een hotel hebben. “Of het 50 Cent nog wat uitmaakt in welke plaats hij speelt? Nee, niet echt. Daar zijn geen vragen over gesteld. Alleen over hoe groot de club is, meer dan dollartekens interesseert ze eigenlijk niets.”

De 26-jarige Glaviris begon twee jaar geleden zijn bedrijf. “Ik merk dat artiesten steeds vaker deze richting opkomen. Een rapper als T-Pain stond hier niet al te lang geleden nog. Toen ik op de lijst met beschikbare artiesten 50 Cent er tussen zag staan, ging er een lampje branden. Ik had nooit verwacht dat me dit al zou lukken.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12