Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 5 februari: The Tommycats Woost en Sia

Wie spelen er en wat kun je verwachten?

Renee Hartog ,

3VOOR12RADIO LIVE presenteert op 5 februari The Tommycats, Woost en de kleurrijke Australische Sia.

Wie spelen er en wat kun je verwachten?

Tijdens 3VOOR12RADIO LIVE staat er de Nederlandse bands The Tommycats en Woost een Australische act op het pogram, en wel in de kleurrijke vorm van zangeres Sia.

Tommycats
The Tommycats smeden naar eigen zeggen met ‘het beste van pop, blues en rock ’n roll’ een eigen unieke sound die sterk verwijst naar invloeden uit de sixties en seventies. De drie jongens uit Enschede hebben inmiddels, strak in het pak, al laten zien dat hun live optredens staan als een huis.

Woost
Woost is niet vies van een experimentje; de nummers kenmerken zich door melancholie en vernieuwingsdrang. Tegelijk put Woost uit traditie; psychedelische jaren zeventiger pop en een beetje nineties grunge. Ondanks de lovende kritieken die Woost al jaren in de zak mag steken, zo ook weer voor hun derde album ‘Welcome To Teleskopia’ (2008), bleef een grote doorbraak tot nu toe uit. Onbegrijpelijk, volgens velen.

Sia
Deze kleurrijke Australische zangeres verwierf bekendheid met de groep Zero 7 en haar drie studioalbums. Vorig jaar had ze een hit in Nederland met The Girl You Lost To Cocaine.
Laat je niet misleiden door de tranceversie van DJ Sander van Doorn die nogal vaak op de radio te horen was en kom haar live bewonderen. Origineel en live is Sia zeer veel meer de moeite waard.

Voor de 3VOOR12RADIO LIVE-editie van 5 februari zijn o.a. Woost en The Tommycats geboekt. Zelf aanwezig zijn bij 3VOOR12RADIO LIVE in Desmet in Amsterdam? Zet jezelf op de gastenlijst via http://3voor12.vpro.nl/gastenlijst. 3VOOR12RADIO LIVE wordt gepresenteerd door Eric Corton en is iedere donderdag van 22:00-01:00 uur op 3FM te beluisteren.