Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 20 november: Liam Finn, The Mad Trist, Ane Brun

Wie spelen er volgende week en wat kun je verwachten

3VOOR12RADIO LIVE wordt volgende week overgenomen door de zoon van, Zuidelijke stonerpop en een Zweedse blondine.

Wie spelen er volgende week en wat kun je verwachten

3VOOR12RADIO LIVE wordt volgende week overgenomen door de zoon van, Zuidelijke stonerpop en een Zweedse blondine.

Liam Finn
Soms ontkom je gewoon niet aan de stempel ‘de zoon van’. Dan rest je maar twee dingen te doen; je naam veranderen of er geen zak om geven. Liam Finn doet dat laatste en bewijst dat goede muziek maken in je genen zit. Pa Neil Finn van Crowded House kan trots zijn, de concertbezoekers blij.

The Mad Trist
Diep in het zuiden van Nederland repeteert stonerpopband The Mad Trist hard om uiteindelijk heel Nederland te veroveren. En hoe kun je dat beter doen dan vanuit het Zuiden? Noem ze trouwens geen stonerrockband, want voor dat predikaat is de muziek van de Maastrichtenaren te catchy. Benieuwd hoe dat kan? Kom de twintigste maar luisteren.

Ane Brun
Van het zuiden gaan we naar het hoge noorden. De Noorse zangeres Ane Brun verblijft al weer wat jaren in Zweden, een land dat bekend staat als creatief broeinest. De singer-songwriter staat niet stil, want zij komt later dit jaar met haar zesde album in vijf jaar tijd. De Noorse zal ongetwijfeld op 3VOOR12RADIO LIVE een voorproefje geven.

Voor de 3VOOR12RADIO LIVE-editie van 27 november zijn Paulusma, Dio en Capacocha geboekt.

Zelf aanwezig zijn bij 3VOOR12RADIO LIVE? Zet jezelf op de gastenlijst via http://3voor12.vpro.nl/gastenlijst. 3VOOR12RADIO LIVE wordt gepresenteerd door Eric Corton en is iedere donderdag van 22:00-01:00 uur op 3FM te beluisteren.