Sessie: Scram C Baby laat 11-lift stuiteren Sessie: Scram C Baby laat 11-lift stuiteren

“Skem sie Beebie gaat beginnen”

Sessie: Scram C Baby laat 11-lift stuiteren

“Skem sie Beebie gaat beginnen”

Scram C Baby bevindt zich al jaren in de vaderlandse rockunderground. Zo nu en dan steekt de band de kop boven het maaiveld om een nieuwe compromisloze plaat te presenteren. In de lift van 11 ontstond een wild voorproefje op de zaterdag 9 februari te presenteren liveplaat Eau de Vie.

“Skem sie Beebie gaat beginnen”

Scram C Baby is een bandnaam waar al vele personen onder hebben geopereerd. Vorig jaar kwam de goed ontvangen plaat The Thing That Wears My Ring uit, een energiek, geflipt en sterk geproduceerd album. Omdat de band al jaren live imponeert en laat zien ook zonder productionele toeters en bellen publiek in kunnen te pakken, vroeg Excelsior baas Ferry Roosenboom of de band niet een liveplaat op wilde nemen. Zo geschiedde: in een volgestouwde, warme en opgewonden Paradiso bovenzaal werd Eau de Vie opgenomen.

Zaterdag 9 februari wordt de plaat in de Amsterdamse Bitterzoet gepresenteerd. Daarnaast zullen onder andere Hospital Bombers, Hallo Venray, Bettie Serveert en The Moi Non Plus nummers van Scram C Baby ten gehore brengen.

In de lift van 11 kreeg 3VOOR12 een opwarmertje voor de albumpresentatie. Eerst een ijskoud biertje en dan een vol glas jenever recht de aderen in. De kleinste grote fan kondigt de sessie aan waarna in een klein kwartier oud en nieuw materiaal de ruimte in wordt gesmeten. De lift krijgt een gevaarlijke schommeling, mensen lopen in en uit en een toevallige toehoorder blijkt een begenadigde meeklapper. Scram C Baby lijkt de gekte en vervreemding aan de broek te hebben hangen.

Bekijk nu de liftsessie met Scram C Baby in de lift van 11.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12