Sticks en Rico geven exclusief voorproefje van Fakkelteit Sticks en Rico geven exclusief voorproefje van Fakkelteit

Alle liftsessies op Bazar Curieux nu online

Sticks en Rico geven exclusief voorproefje van Fakkelteit

Alle liftsessies op Bazar Curieux nu online

Vijf van de zes Bazar Curieux-acts doken afgelopen zaterdag een Rotterdamse lift in voor een sessie. Het resultaat is een fraaie verzameling liftsessies die variëren van ingetogen tot gestamp tegen de wanden. En of dat nog niet genoeg was, gaven Sticks en Rico ook nog eens een exclusief voorproefje van Fakkelteit.

Alle liftsessies op Bazar Curieux nu online

Visitekaartjes vliegen in de rondte. Opgezwolle gooit ze vanaf het podium om reclame te maken voor Fakkelteit. Het nieuwe album - dat vrijdag in de winkels ligt - is een project van Delic en Sticks, zonder Rico en is dus geen Opgezwolle-album. Van een conflict is echter geen enkele sprake, bleek afgelopen weekend nog maar eens. Tijdens Bazar Curieux in Rotterdam dook Sticks juist met Rico de lift in voor een sessie waarin het duo twee snippets van de nieuwe plaat laten horen.

Naast Sticks en Rico wist verslaggever Erik Zwennes afgelopen zaterdag vrijwel alle Bazar Curieux-acts de lift in te praten. Het leverde vijf mooie en onderling totaal verschillende liftsessies op, die het bekijken meer dan waard zijn. Zo staat de lift overvol als bij Friendly Fires een horde fans binnenwandelt, krijgen de liftwanden het zwaar te verduren bij Malajube en gebruikt Seventeen Evergreen een speelgoedmegafoon. 

Of de lift het overleefd heeft? Kijk zelf maar.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12