Kanye West vs 50 Cent: nu ook op 3VOOR12 Kanye West vs 50 Cent: nu ook op 3VOOR12

Rechtstreekse confrontatie op de Luisterpaal

Kanye West vs 50 Cent: nu ook op 3VOOR12

Rechtstreekse confrontatie op de Luisterpaal

11 september is het zover: de battle tussen 50 Cent en Kanye West. Wie is de koning van de hiphop? Er kan er maar een de grootste zijn. De strijd begint vandaag al op 3VOOR12, met een rechtstreekse confrontatie op de Luisterpaal.

Rechtstreekse confrontatie op de Luisterpaal

Ze staan bijna met hun voorhoofden tegen elkaar op de cover van Rolling Stone. Amerika maakt zich op voor de confrontatie van het jaar: Kayne West vs 50 Cent. Een bokswedstrijd tussen de twee zwaargewichten uit de hiphopwereld. Op het spel staat niets minder dan de wereldtitel: dinsdag 11 september verschijnen hun nieuwe albums en de best verkopende rapper mag zichzelf kronen tot koning van de hiphop.

De albums worden dinsdag gelanceerd met een tv-confrontatie bij het Amerikaanse kabelnetwerk Black Entertainment Television (BET), maar vandaag stappen de kemphanen al in de ring bij 3VOOR12. Vanaf vandaag staat zowel Kanye’s Graduation als 50’s Curtis een week lang op de Luisterpaal.

De spanning voor de confrontatie wordt al wekenlang professioneel opgebouwd. Vooral de uitspraken van 50 Cent dragen bij aan het groteske gevecht. Hij beloofde onlangs te stoppen met muziek schrijven als zijn plaat op de dag van release minder verkoopt dan die van Kanye West. In de weken die volgden liet hij geen mogelijkheid ongebruikt om olie op het vuur te gooien. Hij noemde Kanye West een robot en beschuldigt diens label Def Jam er zelfs van partijen Graduation op te kopen. Uiteindelijk is alle grootspraak nutteloos en telt alleen nog de muziek. Let the game begin!

Wat is jouw favoriet? Reageer hier onder!

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12