Innercity gaat definitief niet door Innercity gaat definitief niet door

Hardcore vult de ruimte in de RAI op

Innercity gaat definitief niet door

Hardcore vult de ruimte in de RAI op

We hadden gehoopt op beter nieuws, maar het is nu definitief bevestigd: helaas geen Innercity dit jaar in de RAI. Organisator ID&T vult de plek die vrijkomt in het Amsterdamse hallencomplex op met het hardcorefeest Thunderdome.

Hardcore vult de ruimte in de RAI op

Het is nu officieel: Innercity gaat dit jaar definitief niet door. Organisator ID&T heeft een streep gezet door het dancefeest dat sinds lange tijd aan het einde van het jaar in de Amsterdamse RAI plaatsvindt. Een plaatsvervanger op 15 december is al geregeld: hardcore feest Thunderdome.

Twee jaar geleden nam ID&T een sprong in het diepe door met Innercity een geheel nieuwe weg in te slaan. Geen trance en hardstyle, maar minder populaire stromingen als minimal en techno werden geprogrammeerd. Na een ietwat stroef begin, zag het er vorig jaar hoopvol uit. Toch trekt de organisatie in ieder geval voor december de stekker eruit.

ID&T is helaas niet bereikbaar om verdere uitleg te geven. Maar dat Thunderdome de plek van Innercity in de RAI heeft overgenomen, is telefonisch al wel bevestigd.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12