Amsterdamse RAI maakt zich niet druk om schokkende beelden Amsterdamse RAI maakt zich niet druk om schokkende beelden

"ID&T past het filmpje aan"

Amsterdamse RAI maakt zich niet druk om schokkende beelden

"ID&T past het filmpje aan"

De trailer voor het hardcorefeest Thunderdome heeft zoveel negatieve reacties teweeggebracht, dat organisator ID&T de RAI, de plek waar het feest plaatsvindt, heeft gezegd het filmpje te zullen aanpassen. Het evenementencomplex deinst niet terug door de schokkende beelden. "De RAI is in principe van iedereen. We zullen er voor zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft, zoals op elk ander feest bij ons."

"ID&T past het filmpje aan"

De trailer van het hardcore feest Thunderdome heeft voor veel opschudding gezorgd. Dit door de verwijzingen naar drugs, geweld, de KKK, verkrachtingen en andere beelden die als schokkend worden ervaren. Inmiddels heeft ID&T aan de RAI, waar het feest zal plaatsvinden, laten weten dat het filmpje wordt aangepast.

De RAI schrikt in ieder geval niet terug van de trailer die ID&T voor het feest heeft gemaakt. Communicatie manager Katelijne Wilhelmy van de RAI: “Ik heb het filmpje zelf niet gezien, maar ik heb wel gehoord van de negatieve reacties. Dit had ID&T zelf ook niet verwacht en heeft ons laten weten dat ze de trailer aanpassen. Wij zijn in ieder geval niet van plan bijzondere maatregelen te treffen. We kennen ID&T goed, we werken al lang samen. In december werken we gewoon weer volgens dezelfde procedure en met dezelfde vergunningen.”

Thunderdome is overigens geen onbekende voor het evenementencomplex: “Vijf jaar geleden vierde Thunderdome hier haar tienjarig jubileum. Dat was een groot succes. We zien de avond dan ook positief tegemoet.”

Bekijk de trailer op de website van Thunderdome.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12