M-Jo maakt ruzie met de VPRO M-Jo maakt ruzie met de VPRO

Liftsessie in Hilversum eindigt in zoemende stilte

M-Jo maakt ruzie met de VPRO

Liftsessie in Hilversum eindigt in zoemende stilte

Het duurde meer dan een jaar, maar nu is hij er dan eindelijk; de liftsessie met M-Jo, die bijna fout, maar voor de camera van 3VOOR12 uiteindelijk hilarisch eindigde...

Liftsessie in Hilversum eindigt in zoemende stilte

Begin 2006 stapten ze de redactie binnen: "He, we zijn hier en we willen wel zo'n liftsessie doen, kan dat?" M-jo was net te gast in een ander radioprogramma en dacht een kans te grijpen. Nadat voorzichtige terughoudendheid ze niet weer de deur uitkreeg, zat er niets anders op dan een camera te pakken.

M-Jo greep haar kans, speelde een nummer van het 'nog uit te komen album', zo enthousiast dat de microfoons ervan dichtklapte en een VPRO collega uiteindelijk briesend ingreep en de herrie aan banden legde.

De man bood later zijn excuses aan met een goed verhaal: "Ik deed een voorbereidend interview met een professor en kon hem werkelijk waar niet verstaan." De eerste keer kon hij het lawaai nog weglachen, de tweede keer kwam hij weg met een goede uitleg. Toen de lift voor de derde keer voorbij kwam, was het genoeg. Genoeg om de liftsessie met M-Jo legendarisch te laten eindigen.

Nu, meer dan een jaar later is de cd er. En dus ook de liftsessie!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12