Er wordt nog hard gewerkt in de nieuwe Melkweg Er wordt nog hard gewerkt in de nieuwe Melkweg

Nog twee dagen voor de officieuze opening

Er wordt nog hard gewerkt in de nieuwe Melkweg

Nog twee dagen voor de officieuze opening

Vrijdag 2 maart opent de verbouwde grote zaal van de Melkweg, de Max, voor het eerst zijn deuren voor publiek. Optredens van Aux Raus, About en Melomanics vormen de testcase voor een zware openingsweek. 3VOOR12 nam alvast een kijkje.

Nog twee dagen voor de officieuze opening

Precies twee maanden was ie dicht, maar komend weekend gaat de Max, de grote zaal van het Amsterdamse poppodium de Melkweg weer open voor publiek. De zaal is vergroot naar een capaciteit van 1.500 bezoekers, er is een bar bijgekomen en een aantal logistieke knelpunten is verbeterd.

Vrijdag 2 maart gaan voor het eerst de deuren open voor publiek. Optredens van Aux Raus, About en Melomanics vormen een stevige testcase voor een zware openingsweek. In de zeven dagen die volgen, doen onder meer Candi Staton, Stone Sour, De Dijk en Arctic Monkeys de Max aan. Met andere woorden: uitstel is niet aan de orde.

Helemaal af zal het naar alle waarschijnlijkheid dit weekend nog niet zijn, maar de bezoeker zal er als het goed is niet veel van merken. 3VOOR12 nam alvast een kijkje en zag dat er met twee etmalen te gaan nog met man en macht gewerkt werd.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12