Sessie: Ane Brun in de lift van het Best Western hotel

(behind) closed doors (VI) - Vermoeide Ane versuikert je oren

Moe is ze, en een beetje verveeld. 's Avonds moet ze in Rotown spelen. Een wandeling van zeven minuten naar het hotel is te veel. Maar wordt ze met de taxi afgezet in een lift, dan wil het lukken. Komt ze toch nog los ook! Bekijk nu de zesde liftsessie.

(behind) closed doors (VI) - Vermoeide Ane versuikert je oren

23-4-2005, Rotown, Rotterdam, 17.30 uur:
De soundcheck zit er op. Tijd voor de afgesproken sessie iIn de lift van haar hotel, dat op zeven minuten afstand ligt. Maar om daar nu helemaal toe te lopen, dat is toch echt te veel gevraagd voor Ane Brun. Die overigens helemaal geen last heeft van sterallures. Ze is gewoon moe en de gedachte aan nog 'iets leuks met een camera' vermoeit haar nog meer.

Als de taxi is gebeld, stapt ze toch gedwee in. Een sessie in de lift. Doen we er nog wel even bij dan. Zo stapt ze de lift van het torenhoge Westin hotel in. Een beetje moe, een beetje verveeld. Dan raakt ze haar gitaar aan. Alsof het haar teddybeer is. Vertrouwd, het thuisgevoel is er weer. De rest gaat in een roes. Gewillig volgt ze de akkoorden met haar stem. En verandert het vierkante boxje even in een wachtkamer voor de hemel, met echte engelachtige elevator music die je oren versuikert!