Volg de Song van het Jaar 2008 Uitzending

met o.a.Triggerfinger, De Staat en Voicst

Renee Hartog ,

Donderdag 18 december is het dan eindelijk écht zover: de Song van het Jaar 2008 Uitzending. In een fijne vijf uren durende live uitzending vanuit Studio Desmet, hoor je de top honderd van beste songs van 2008, door jullie zelf samengesteld, en worden de winnaars bekend gemaakt. Tel daar live optredens van Triggerfinger, GEM, De Staat en Voicst bij op, en je weet dat het feest compleet is. Luisteren dus!

met o.a.Triggerfinger, De Staat en Voicst

Donderdag 18 december is het dan éindelijk zover: de Song van het Jaar 2008 Uitzending. In een vijf uren durende live uitzending maken we de winnaar bekend en draaien we de top honderd van ultieme songs van 2008, door jullie zelf samengesteld. Onder meer  Triggerfinger, The Madd, GEM, De Staat en Voicst treden op, met zowel eigen repertoire als met covers uit dé Lijst. 

Uur 1: GEM
Het was een goed jaar voor GEM; met hun derde, hitgevoelige album ‘New’ heeft de band bewezen dat hun energieke rock ’n roll een blijvertje is. Hun succesvolle tour zit er net op, maar tijdens de Song van het Jaar Show gaat GEM wederom los.

Uur 2: De Staat
Woorden die eerder werden uitgesproken met betrekking tot De Staat: rauw, scherp, dansbaar, testosteroni, meezingen, brullen en op repeat. We kunnen niet wachten tot het album uitkomt in januari. 

Uur 3: The Madd
De sixties op z’n Rotterdams anno 2008. Fijne gitaarriffjes, orgeltjes en aanstekelijke melodietjes: ‘ongeneeslijk beat’, dat is The Madd.

Uur 4: Triggerfinger
Dat Triggerfinger met gemak alles en iedereen omver speelt, mag inmiddels duidelijk zijn. Hard, hoekig en goed. Kortom, zet je schrap voor het hardst rockende trio dat Vlaanderen rijk is. 

Uur 5: Voicst
Een sterk nieuw album en diverse vruchtbare samenwerkingsverbanden heeft ervoor gezorgd dat tegen het eind van 2008 niets of niemand meer om de power indierock van Voicst heen kan. Geen podium was afgelopen jaar veilig voor deze band, dat belooft wat voor 2009. En voor de Song van het Jaar Show, want Voicst komt niet alleen, maar met een heuse ‘Suprise Guest’……

Vanaf 19.00 uur. Luisteren dus!