Radiohead maakt onderdeel uit van nieuwe reeks Live At Westerpark

Mojo bevestigt Radiohead concert

Radiohead staat op 1 juli 2008 in het Westerpark in Amsterdam. Het concert maakt deel uit van een nieuwe reeks Live At Westerpark, zo laat boeker boeker Mojo weten. Met welke acts de band het podium zal delen, is nog niet bekend.

Mojo bevestigt Radiohead concert

Radiohead staat op 1 juli 2008 in het Westerpark in Amsterdam. Het concert maakt deel uit van een nieuwe reeks Live At Westerpark, zo laat boeker boeker Mojo weten. Afgelopen zomer organiseerde Mojo voor de eerste maal de concertreeks. In twee weken tijd vonden zes optredens plaats in het park, onder meer van Bjork, John Legend en Scissor Sisters. De acts die optreden delen één podium, puur uit efficiëntie. Tussendoor wordt het podium niet afgebroken.

“Live At Westerpark beviel heel goed”, vertelt Lian van Leeuwen van het Mojo. “Het publiek, de omgeving en wijzelf waren erg tevreden over het verloop.” En dus krijgt de serie een vervolg. Met evenveel namen en een even grote capaciteit; het terrein biedt ruimte aan maximaal 15.000 mensen. Per concert bekijkt Mojo hoeveel ruimte daadwerkelijk wordt gebruikt. Voor Radiohead gaan naar alle waarschijnlijkheid alle beschikbare kaarten de voorverkoop in. Vorig jaar zomer stond Radiohead nog tweemaal in een uitverkochte Heineken Music Hall.

Andere acts die in het Westerpark zullen optreden, zal Mojo binnenkort bekend maken.
De kaartverkoop voor het concert van Radiohead begint zaterdag 8 december.