3voor12 Rotterdam

Art = Mind heeft nog plek voor één jonge Rotterdamse act voor het mindfullness traject van Sabrina Starke en Music Matters

Kom je uit Rotterdam, ben je uitvoerend artiest en jonger dan 30 jaar? Dan is er is nog precies één kans om mee te doen. Hoe? Stuur vóór 4 oktober korte motivatiemail of -video naar info@musicmatters.nu o.v.v ART=MIND wildcard waarin je uitlegt waarom jij een wildcard verdient.

Vanaf 18 oktober gaat Sabrina Starke aan de slag met 12 jonge Rotterdamse artiesten tijdens mindfullness traject ART = MIND in samenwerking met Music Matters. Waarom? De muziekindustrie is intensief. Er is volop aandacht voor prestatie en productiviteit, maar nog weinig ruimte voor persoonlijke groei en gezondheid als mens. Tegelijkertijd blijkt dat veel artiesten in stilte worstelen met burn-outs, angsten en stress gerelateerde problemen. Genoeg reden om samen tools en vaardigheden te ontwikkelen die dat soort situaties tegengaan of juist voor zijn. Er is nog plek voor 1 Rotterdamse act onder de 30 jaar via een wildcard. Ken je iemand die volgens jou een spot verdient? Vertel het ze in een tag op de oproep post op instagram of facebook.

Wildcard 
Kom je uit Rotterdam, ben je uitvoerend artiest en jonger dan 30 jaar? Dan is er is nog precies één kans om mee te doen. Hoe? Stuur vóór 4 oktober een korte motivatiemail of -video naar info@musicmatters.nu o.v.v ART=MIND wildcard waarin je uitlegt waarom jij een wildcard verdient. 

Het traject

‘ART=MIND bestaat uit 7 groepssessies en bijbehorende opdrachten vanuit verschillende thema’s en locaties met coaches als Zarayda Groenhart (Video business school + Online ondernemer The Why Girl), Rob Koning (Ademcoach Mr. Breath) en Wesley Vayu (Movement coach Amenti Collective). Naast de groepssessies ga ik met iedere deelnemer tijdens 1-op-1 sessies dieper in op je persoonlijke situatie.' Aldus Sabrina Starke. 

'We kijken op holistische wijze naar je binnenwereld als mens áchter de artiest en zoeken samen naar de disbalans en helpen je waar nodig in balans te komen met de buitenwereld vanuit meer zorgzame en liefdevolle coping-strategieën. Je leert grenzen te stellen en te signaleren wanneer je een stap terug moet doen om balans en rust te creëren tijdens drukke periodes.'

Sabrina Starke en Music Matters

Sabrina Starke won een aantal prestigieuze prijzen,  waaronder twee Edison Awards. Music Matters geeft jonge Rotterdammers een duwtje in de rug bij het vinden van een eigen weg in de wereld van muziekonderwijs en talentontwikkeling — vervult een brugfunctie tussen jongeren, de culturele sector, onderwijs en de muziekindustrie — en zet gearriveerd talent in voor de ontwikkeling van opkomend talent om tot een hernieuwd muzikaal ecosysteem te komen.

Coolhaven Collab

ART = MIND is een initiatief van Music Matters en Sabrina Starke als deel van Coolhaven Collab. Coolhaven Collab creëert ruimte voor een nieuwe generatie Rotterdamse makers. Met partners als Winne, Codarts, Grounds en House of Knowledge. Met de Erasmus Universiteit doen ze onderzoek naar talentontwikkelingsroutes van Rotterdams MBO talent.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12