3voor12 Rotterdam

De 20ste editie van Schippop is opvallend internationaal

Indianizer (IT), SHHT (BE) en Josephine (BE) betreden het podium

Schippop 2019, een bijzondere editie en weer een om waanzinnig trots op te zijn. Waarom bijzonder? Omdat het best tof is te kunnen zeggen dat de organisatie voor de 20e keer een gratis en uniek festival weet neer te zetten, waar mensen met een grote glimlach naartoe komen en met nog een grote glimlach het festival verlaten. Dit jaar extra bijzonder, omdat bijna de helft van het programma uit Internationale bands bestaat.  

Ook deze jubileumeditie heeft de 15-koppige organisatie het weer voor elkaar weten te krijgen om een mooi programma te maken. Zo zijn Fresku en Gruppo Sportivo acts die in het oog springen. In EUT, PLayground Zer0 en Cas (gaan na Schippop verder als World Next Door) heeft het  festival Nederlandse bands die afgelopen jaar gewaardeerde nieuwe muziek hebben uitgebracht.

Wat Schippop dit jaar extra bijzonder maakt is de Internationale programmering. In de afgelopen jaren stonden er nog niet zoveel buitenlandse bands op het podium. SHHT(BE), Josephine(BE) en Indianizer(IT) bestormen het podium in Schipluiden

De Haagse DJ FRIIS zal de tweede stage hosten, voor de mensen die zin hebben in een lekker feestje. Voor de kleinste muziekliefhebbers is er een speciaal programma samengesteld, welke is terug te vinden in het blokkenschema van de dag. Wil jij de 20e editie van Schippop niet missen? Zorg dat 15 juni dan dik omcirkeld staat in je agenda.

Voor alle informatie over het festival kun je terecht op www.schippop.nl

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12