Vanavond in 3voor12 Radio

Rapcollectief Wilde Westen live in de studio en Album van de Week: Drake

Mula B, LouiVos, 3robi, Kingsize en zelfs IliassOpDeBeat: heel Wilde Westen is in de studio voor hun debuut op 3FM. De rappers (en beatmaker) uit Den Haag zorgen voor het nieuwe trapgeluid van je aankomende zomer. Hun mixtape W.W. Nation is een paar weken oud en gaat keihard op de streamingservices: hij kwam op 2 binnen in de albumcharts. Niet gek dus dat Sef vorige week in 3voor12 Radio zei dat hij graag samen wilde werken. Maar zien de duistere traprappers een samenwerking met zo'n poppy gast als Sef überhaupt wel zitten?

Had je tot zojuist geen idee dat de gasten achter Meesterplusser, Domme Jongens en Donnie Bankoe Barkie al zo groot waren? Check even dit grote interview met Wilde Westen, dan ben je weer helemaal bij. 

Vanavond staat Drake in de Ziggo Dome, voor de voorlaatste show van zijn tour. En daar zal hij lekker ontspannen zijn, want zijn vorige week uitgekomen album, pardon, playlist breekt opnieuw streamingrecords. Zijn eigen streamingrecords wel te verstaan. Wat maakt More Life zo speciaal? 

Je hoort het vanavond tussen 21:00 en 00:00 in 3voor12 Radio op 3FM of via 3FM.nl/live!

Meepraten over de uitzending kan door een sms te sturen naar 3333, of natuurlijk door te twitteren met @roosmarijn, #3voor12 en #3fm.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12