Kijk terug: SMIB live op Lowlands 2017

Hoe Ray Fuego de grootste rockster van Nederland werd

Over een paar jaar kun je het artikel ‘Hoe Ray Fuego de grootste rockster van Nederland werd’ verwachten, zo heerlijk punk is zijn Amsterdamse collectief SMIB, en zozeer zijn ze de festivals aan het platspelen deze zomer. Op Lowlands kwam Fuego al het podium op met een flinke karatetrap, even later gaat bier door de lucht, flessen water, alles. Heel cute ook hoe Fuego bij ‘Pink Hair Shawty’ tijdens een circlepit mensen aanmoedigde om er gewoon in te gaan zitten, waarop zeker honderd man door de hurken ging. Niet echt een sitdown, meer een sit-in. ‘Ja, dat is tof, want als je zit is iedereen gelijk.’ Kijk nu de hele show terug. SMIB SQUAAAAAAAAAAD!

Smaakt naar meer? Vandaag is het jaarlijkse SMIB x TNO Fest, gratis toegankelijk in het Skatepark Amsterdam, met naast SMIB-strijders als Ray Fuego, Yung Nnelg, Tads Thots en GRGY, ook heel veel andere coole namen: Bokoeyoncé, Leafs en Flontie Stacks (!!!). 

Wil je meer Lowlands? In dit dossier vind je al onze recensies, interviews en stories. Kijk je liever nog meer shows terug? Hier vind je heel veel live-opnames, o.a. van Mumford & Sons, Editors en Bastille.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12