3voor12 Den Haag

2021 belooft muzikaal topjaar voor Son Mieux

Haagse popband knalt met vrolijke single ‘1992’ het nieuwe jaar in

Son Mieux, de zeskoppige band rond Camiel Meiresonne, begint het nieuwe jaar goed met de dansbare en vrolijke single ‘1992’. Was de eind mei uitgekomen ‘Luxury of Quarantine’ nog een melancholische ode aan de lockdown, met de nieuwe single kijkt het zestal terug naar de betere tijden uit hun jeugd.

 “Back to 1992, the innocence of youth”, zo zingt de band. Graag terug naar 1992, toen we nog met onschuldig optimisme naar de toekomst keken. Een sentiment waar wij ons ook wel in kunnen vinden, nu de schijnbaar uitzichtloze (tweede? derde?) lockdown het moeilijk maakt om een zonnig perspectief te behouden. Gelukkig is ‘1992’ niet alleen vrolijk en optimistisch, maar heeft het ook de dansbare lichtzinnigheid die we zo van de band kennen. Dus schud het zwaarmoedige gevoel van de quarantainewinter van je af, zet Son Mieux aan en dans jezelf de isolatie door.

Naast de single kondigt de band overigens ook aan om in 2021 veel nieuwe muziek uit te brengen, dus we hebben meer om naar uit te kijken. Mocht je nog meer positiviteit kunnen gebruiken, vergeet dan vooral niet morgenavond (zaterdag 16 januari) naar de livestream van Son Mieuxs bijdrage aan Eurosonic Noorderslag te kijken.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12