3voor12 Den Haag

Parkpop 2019: Ilse dooft Parkpop als nachtkaars

Parkpopgangers maken Great Escape

Terwijl Jett Rebel nog in een gitaarsolo blijft hangen, wordt het volume op het mainstage gewoon wat harder gezet voor de afsluiter van de dag Parkpop: Ilse DeLange. Waar Parkpop Saturday Night voornamelijk een oud publiek trof, worden de grasvelden op zondag veelal gevuld door jong publiek. Zo ook bij de goedlachse Ilse. Het jonge publiek heeft ze waarschijnlijk te danken als haar rol als coach bij The Voice of Holland. Over The Voice gesproken, ex-collega en tevens voice-coach Waylon stond aan het begin van de dag op het programma. Toeval dat de twee acts zo ver uit elkaar staan? We zullen het nooit weten...

Terug naar de muziek. Ilse is al flink wat jaren actief maar heeft nog steeds het enthousiasme van een act die net komt kijken. Als 'The Great Escape' wordt ingezet valt het toch op dat een groot deel van de parkpopgangers al is verdwenen. Het overige publiek vermaakt zich, dat is een ding dat zeker is maar het grasveld is halfleeg wat er dan weer voor zorgt dat de meezingstukjes tamelijk stil blijven.

Het momentJudy Blank en Blackbird stonden eerder vandaag al op het GoTan stage maar komen tijdens de act van Ilse ook weer even tevoorschijn op het mainstage. Met zijn drietjes doen ze vervolgens 'So Incredible'.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12