3voor12 Gelderland

College-tour met Navarone en De Staat

De 24 uur van Nijmegen in de Stadsschouwburg Nijmegen

Zondag 1 september is er in de Stadsschouwburg Nijmegen een college-tour met Navarone en een college-tour met De Staat. In de collegetour worden díe vragen beantwoord die Nijmegen inbrengt. Navarone geeft ook nog een kort akoestisch optreden. De college-tours zijn onderdeel van De 24 uur van Nijmegen dat op 31 augustus en 1 september plaatsvindt in de schouwburg.

Sjanneke Boerland won dit jaar de Sleutel van de Schouwburg met haar idee voor een theaterprogramma van- voor- en door Nijmegenaren. Tijdens De 24 uur van Nijmegen zijn er het hele weekend activiteiten op twee locaties in de schouwburg: de theaterzaal en in het Theatercafé. De activiteiten omvatten o.a. masterclasses, lezingen, workshops, mini-colleges, voorstellingen en concerten. Vier activiteiten zijn op een externe locatie: De Studio, Bottelstraat 3 Nijmegen.

De college-tour van Navarfone is op zondag 1 september 2019 van 19:30 - 20:30 uur in de Theaterzaal; die van De Staat op 1 september van 21:00 - 22:00 uur, eveneens in de Theaterzaal.

Voor de zaterdag en zondag kun je passe-partouts kopen voor het programma in de theaterzaal. Zie hier het totale overzicht.  

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12