3voor12 Radio maandag 18 februari 2019

YĪN YĪN live & een interview met Billie Eilish

Een exotische band vanavond in 3voor12 Radio. Oké, YĪN YĪN komt maar uit Maastricht, maar de invloeden van deze band reiken veel verder. Thaise psychedelica, obscure disco, funk uit alle hoeken van de wereld: Kees en Yves mengen het allemaal bij elkaar tot een heerlijk laid back funky sausje. Op Noorderslag maakten ze al indruk, dus dat moet vanavond in de 3FM Live Box helemaal goed komen. 

Vanavond hoor je ook het interview dat Eva had met niemand minder dan Billie Eilish, de piepjonge popzangeres die in razend tempo de wereld verovert, en dat helemaal op haar eigen manier. Vanavond tussen 21:00 en 00:00 hoor je op 3FM hoe Billie denkt over de muziekindustrie, hoe het is om zo jong al zo beroemd te zijn, en het grote belang van haar fans voor haar carrière. Na de uitzending zal de video van het interview hier bij 3voor12 online te zien zijn.

Op 23 februari speelt Billie Eilish een 3FM Exclusive show, een kleinschalig concert op een unieke locatie. Er is maar beperkt plek in de Metaalkerk in Utrecht, en kaartjes zijn niet te koop, alleen te winnen. Kijk op 3fm.nl/exclusive voor meer informatie.

3voor12 Radio met Eva Koreman (maar vanavond met Sagid Carter!) hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android).  

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12