3voor12 Den Haag

San Holo wint Haagse Popprijs

Niko & Sniester vallen ook in de prijzen

De Zoetermeerse producer San Holo heeft zaterdag de Haagse Popprijs gewonnen tijdens de Haagse Popnacht. San Holo heeft in Den Haag bekendheid gekregen door zijn samenwerking met Prinsenkind. Na dat avontuur nam zijn solo carriere een vogelvlucht, nu toert hij de wereld rond, trekt volle zalen in Azië en Amerika en bereikt miljoenen luisteraars op Spotify. Echter blijft zijn faam in de regio op een laag pitje. San Holo was niet in Nederland om zijn prijs aan te kunnen nemen. 

Niko, won de Popradar Music Support Award (via publieksstemmen) en nam daarmee 1000 euro aan ondersteuning via Popradar Music Support mee naar huis (en een snijplank). 

Ook Sniester viel in de prijzen, het festival nam de snijplank voor Beste Initiatief mee naar huis. Tot grote vreugde van organisator / programmer Marco Bijsterbosch. 

Genomineerden
Op de Popradar Music Support Award en de prijs voor Beste Haagse Initiatief kon de afgelopen weken gestemd worden. Andere genomineerden waren Het Magazijn, de Skooltainer van The LIFE I LIVE,GUAP, Mink Records, Pollux Music Studio's, Nachtburgemeester Den Haag & de Haagse Nachtraad, The Hazzah, Banana Savannah, Pyke,SpeakEasy, Jack Faded, G.O.D, AVA NOVA, Cookhouse Music enVrou.ka. Er zijn ruim 5000 stemmen uitgebracht op de Haagse Popprijzen

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12