Kijk terug: Ploegendienst live in 3voor12 Radio

Ray Fuego en zijn genadeloze punkband slaan de 3FM studio aan gort

Ray Fuego is inmiddels kind aan huis in 3voor12 Radio. Nadat-ie zijn 3voor12 Award voor Zwart al kwam ophalen, met zijn hiphopkunstcollectief SMIB langs is geweest én zijn volgende soloplaat FUE kwam voorstellen, stond hij maandagavond alwéér in de 3FM studio. Ditmaal met zijn hardste project van allemaal: punkband Ploegendienst! Met ook leden uit iconische bands als Aux Raus en Malle Pietje & de Bimbo's en een heleboel raggen, schreeuwen en klagen. Dit najaar zijn de mannen op tour en volgend jaar staan ze alvast geboekt op Noorderslag en Grasnapolsky. Maar eerst slaan ze nog effe de 3FM studio aan gort.

Ook praten Ray en Bastiaan nog met Eva in de studio over Rays eeuwenoude liefde voor rock 'n roll, vertelt Bastiaan hoe lief Ray eigenlijk is, en verklappen ze het geheim achter de teksten van Ploegendienst: 'Ik hou gewoon best wel van klagen.' Kijk dat interview hier terug.


3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android). 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12