3voor12 Den Haag

The Indien is eindelijk weer terug

En hoe

We zouden nu een relaas kunnen afsteken dat we het ronduit klote vonden dat The Indien zo ontzettend lang niks van zich heeft laten horen. Dat zouden we kunnen doen. Maar eerlijk gezegd zien wij daar het nut niet van in. We zijn al zat blij dat de band weer tekenen van leven geeft.

Tuurlijk zagen wij de bandleden nog weleens langskomen, zo was zangeres Rianne Walther een tijdje terug een van de panelleden bij een Popradar Academy bijeenkomsten en zingt bassiste Janneke Nijhuijs backing-vocals bij Thijs Boontjes Dans- en Showorkest. Maar nu is daar eindelijk weer eigen materiaal. 

Laten we het over het nieuwe nummer 'Blame You' hebben. Als dit een voorbode is van waar we op hebben zitten wachten, was dat wachten het meer dan waard. Een lekkere vibey song met een heerlijk twangy gitaartje en soulvolle vocalen. Maar tegelijkertijd klinkt er ook wel een flink bite door in de song, de persoon die geblamed wordt door de band heeft het wel grondig opgefokt, lijkt het. Nu zijn wij benieuwd naar nieuw materiaal van de band, want we hebben ze gemist.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12