The Opposites kondigen eenmalige reünie aan op Appelsap

Twan en Willem weer samen op het podium

Groot nieuws voor fans van ‘Slapeloze Nachten’, ‘Broodje Bakpao’ en ‘Thunder’: Nederlands succesduo The Opposites komt weer samen voor een eenmalige reünie op het Amsterdamse hiphopfestival Appelsap.

Hoewel Big2 en Wimpie Brown nooit een officiële breakup hebben aangekondigd, hebben ze al in jaren geen gezamenlijke show gedaan. Hun laatste gezamenlijke album Slapeloze Nachten verscheen in 2013. Ze trokken de stekker eruit op het hoogtepunt van hun carrière: het laatste album stond vol met radiohits, de groep brak de hoofdpodia van alle grote festivals af met retestrakke shows vol circle pits, trancebreaks en achterwaartse salto’s het publiek in. Ze waren de grootste hiphopgroep van het moment, op het moment dat de New Wave aan de poort rammelde.

In de afgelopen jaren waren beide rappers druk met eigen carrières: Willem maakte de prachtige introspectieve plaat Man In Nood en tourde met een fraaie show door het land. Twan werkte aan muziek met o.a. Mario Kartel en solo. Tijdens Appelsap is het precies vier jaar geleden dat het duo een gezamenlijke liveshow deed. En dan is het toevallig ook nog de verjaardag van Twan. Duimen dat ze de smaak te pakken krijgen en weer samen de studio in duiken.

Kijk hiernaast de show van The Opposites op Lowlands 2013 terug.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12