3voor12 Zeeland

DI-RECT beloont Graauwrock voor twee jaar wachten met indrukwekkend optreden

Hoog “The Voice”-gehalte bij Graauwrock

Naast Dax Hovius (winnaar van The Voice Kids 2020), DareDevils (deelnemer van The Voice of Holland 2020) en Voltage, met leadzanger Dave Vermeulen (tweede bij The Voice of Holland 2016) was het “Voice”-gehalte erg hoog bij Graauwrock.

Graauwrock begon met de Pearl Jam coverband Storm. Storm is een vaste klant bij Graauwrock en heeft al op meerdere edities opgetreden. Dit optreden was echter bijzonder vanwege het debuut op Graauwrock van de zoon van leadzanger Job Zwegers op gitaar.

Aan elke leeftijdsgroep is gedacht. De Zeeuwse Emma Heesters, die inmiddels nationaal bekend is door het programma Beste Zangers, is vooral in trek bij het jeugdige publiek terwijl The Clarks (bekend als huisband van Veronica Inside) covers spelen uit de jaren ’60 en ’70. Verder speelt Dax Hovius met z’n band old school rock-’n-roll, Voltage hun southern bluesrock en Dare Devils populaire rockclassics.

Maar de echte hoofdact is natuurlijk DI-RECT. Na twee uitgestelde edities van Graauwrock is het dan eindelijk zover. In oktober vorig jaar speelde ze nog twee keer in een uitverkocht Ahoy, nu staan ze op het tweede veld van VV Graauw. Het was het wachten meer dan waard.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12