3voor12 Zeeland

VR17: Rally winnaars openen Vestrock 2017

De eer is aan Femke Bun en Cardiax

De mainstage mag geopend worden door Femke Bun. Ze heeft dit jaar aan alle Zeeuwse bandwedstrijden meegedaan, maar het was de Vestrockrally die haar meteen op het grootste podium van Zeeland gooide.

Het is een rustig optreden, ideaal voor het warme weer. Veel mensen relaxen dan ook in het gras onder het genot van de eerste pintjes. Femke's stem gaat heerlijk over het veld, maar toch zou ze beter tot haar recht komen in de tent, waar meer ruimte is om echt te luisteren.

Cardiax, winnaar van de Vestrock DJ rally mag het festival om vier uur openen met een dj-set in de Kapel. Gekleed in een roze tanktop brengt deze beach boy opzwepende beats, terwijl een handjevol publiek zichzelf afkoelt door middel van een waterpistolen gevecht. Echter is de jongen van de techniek het daar niet mee eens en stopt de muziek: “alles wordt nat!”, maar daar heeft het publiek lak aan. Van Bruno Mars tot Earth, Wind and Fire: Cardiax laat alles vlekkeloos overlopen en geeft daarbij zijn eigen twist aan de nummers. Als afsluiter knalt hij confetti in de lucht en laat hij het publiek nog even lachen door middel van zijn gekke disco moves.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12