3voor12 Zeeland

KP17: The Brightt opent Klomppop

The Brightt is oké, niet meer dan dat

Klomppop is warm, heel warm. De thermometer tikt zonder moeite het getal 30 aan, en dan is het nog maar het begin van de middag. Bezoekers zoeken massaal de verkoeling op onder parasols, overkappingen of bier. The Brightt brengt als eerste band op Klomppop een beetje verkoeling met hun funkpoprock.

De positie van The Brightt is dit jaar vrij bijzonder. De band deed dit jaar mee aan Spectra, won niet maar staat alsnog op Klomppop. Oneerlijk naar alle andere bands die zich in het zweet hebben gespeeld de afgelopen Spectra-avonden maar Klomppop ziet de potentie er wel in. 

The Brightt speelt gewoon een strakke set (de drummer is echt een machine die fantastisch speelt) en op niveau, ze zijn goed op elkaar ingespeeld een weten goed wat ze uit hun instrumenten kunnen halen. Echter voegt deze band niet veel nieuwe dingen toe aan het genre, de set is hier en daar wat voorspelbaar en de band mist echt een eigen gezicht. De band speelt oké, ze zijn een uitstekende opener van het festival, maar meer dan oké zal het ook niet worden.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12