3voor12 Zeeland

VR17: Matt Woods laat harten smelten

Singer-songwriter brengt mooie nummers in zomerse sferen

Aan het begin van de avond speelt Matt Woods in de Kapel tijdens Vestrock. Deze singer-songwriter uit Cornwall brengt het pubiek in zomerse sferen met zijn soul muziek. Het ruim toegestroomde publiek wordt vast gehouden van begin tot einde door zijn mooie stemgeluid. Het is Matt Woods' tweede optreden vandaag. Eerder op de dag speelde hij al een akoestische set in de Basiliek.

Deze jongeman zingt live zijn samples in en gebruikt deze in zijn nummers. Zoals hij zelf zegt is zijn muziek niet het meest up-tempo wat te horen is tijdens Vestrock, maar hij weet het publiek goed vast te houden. Bij het nummmer 'Impression' haalt hij zijn gitaar tevoorschijn, en maakt hij duidelijk een goede impressie op het publiek. Hij speelt zijn muziek met gevoel en passie. De covers in zijn eigen stijl zoals 'Wicked Game' en 'I Wanna Dance With Sombody' zijn prachtige nummers om met je geliefde te dansen. Het publiek reageert enthousiast, en er wordt meer bewogen tijdens 'Ain't No Use', wat één van zijn nieuwe nummers is. Hij zoekt tussen de nummers door contact met het publiek en krijgt dit ook vol enthousiasme. Een mooie set die je niet gemist mag hebben.

Binnenkort komen nog een aantal nieuwe nummers uit van Matt Woods. Hou hem in de gaten als je houdt van mooie singer-songwriter liedjes met een elektronische twist.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12