Fikse regenbuien met onweer gooit roet in het eten bij Klomppop. De kinder-activiteiten met veel straattheater en springkussens krijgen op het laatste moment andere locaties. Het terrein zelf is erg nat, na een regenachtige zaterdagavond/nacht. Het programma op zondag staat in het teken van coverbands, straattheater en dj's.

De zondag van Klomppop staat al jaren in het teken van straattheater en vermaak in Ovezande. Sinds afgelopen jaren is alles gecentraliseerd op het Klomppop-terrein. Op het hoofdveld van DwO'15 staan springkussens in alle soorten en maten. Het zonnetje schijnt en de jongste Klomppoppers vermaken zich prima.

Rond half vier staat Monique Smit op de bühne met haar Kids Pop. Vrolijke kinderliedjes met bijgehorende dansjes. NIks aan de hand totdat er een fikse regenbui over Ovezande trekt, met een klap onweer erbij. Het is nu alle hens aan dek. In het tentdak van de Mainstage zit een lek, waardoor er lekkage ontstaat op het podium. Daarnaast is er dusdanig veel wateroverlast, dat de foodlane onder water staat. In de tussentijd vindt er overleg plaats bij de organisatie van Klomppop. Na een kort overleg gaat het festival gewoon door, al dan niet met wat aanpassingen. De Loco Loco-tent wordt opengesteld en de dj van The Jukebox gaat onaangekondigd zijn plaatjes draaien. Ook de andere acts vinden hun oplossing en het festival gaat verder. Natte voeten gegarandeerd. 

Op de bühne zien we nog Rien Dekker, The Animators, De Baron, ABBA tribute 'Does Your Mother Know' en uiteindelijk is het dit jaar de eer aan Baby Blue om Klomppop af te sluiten.