19 juli 2014: City of Dance XXL Middelburg

Met een Free Festival in de binnenstad en een City Party op ’t Hof van Tange

Tekst: redactie 3voor12 Zeeland ,

Op zaterdagmiddag 19 juli vindt in Middelburg het festival City of Dance XXL plaats. Het evenement, dat vooral gericht is op dance muziek, bestaat uit twee delen: een gratis festijn in de binnenstad van de Zeeuwse hoofdstad en een City Party op ’t Hof van Tange waarvoor een ticket betaald moet worden. De voorverkoop voor de City Party is al gestart. Een kaartje kost 14,50 euro.

Free Festival

Van 12.00 uur tot 18.00 uur is de Grote Markt het hoofdpodium van het gratis toegankelijke gedeelte van City of Dance XXL. Daar staan onder meer P Brothers, Darkraver & Outsiders, Biggi, Sandstorm en De Hobbyisten. Maar, naast muziek is er ook aandacht voor theater, kunst en verschillende workshops. Zoals op Plein 1940, dat omgetoverd wordt tot een creative garden, waar bijvoorbeeld dancebattles plaatsvinden en waar DJ Rafya draait.
 

City Party

De City Party begint om 14.00 uur en eindigt om 00.00 uur. Op de main stage van City of Dance, ook wel de The Pirate Bay genoemd, staan naast P Brothers, Darkraver & Outsiders en Biggi, ook Feest Dj Ruud, Dyna, Girls Love Djs, Lucien Foort, Lady Bee, Ziggi en Lucky M. Het overdekte podium Temple of Doom is ‘the place to be’ voor de liefhebbers van hardstyle. Dit podium wordt niet voor niets de hard dance tent genoemd, met Zany, Frequencerz, E-force, Rebourne, Darkraver, Reza, Chaos, Rechargez, Blade, Killa-B en Mc Shizzler. Toch liever de Ibiza sound? Dan is daar ook het Beachboom Harbour. Met de voeten in het zand, valt hier te dansen op Genairo Nvilla, Gee, Santos Suarez, Benjamin Scott en Rythem Junkies. Tot slot is er voor de techno-liefhebbers Bang! Daar draaien Remy, On/Off, Kauffman, Drijfhout en Go!Diva.
 
Meer informatie: www.cityofdancexxl.nl